Wintercheck Surhuisterveen
wintercheck surhuisterveen

Ga met vertrouwen de winter tegemoet met onze wintercheck Surhuisterveen. In de winter heeft uw auto het extra zwaar. Het is verstandig om uw auto daarom te laten checken of hij winterklaar is. Aan de kant van de weg komen te staan zit niemand op te wachten, laat staan wanneer het hartje winter is!

Bij een wintercheck Surhuisterveen worden onder anderen de banden, verlichting, remmen, accu, ruitenwissers, ruitensproeiers, vloeistoffen en de verarming beoordeeld.

Winterbanden
Naast een wintercheck zijn winterbanden geen overbodige luxe. Doordat u met winterbanden sterk verbeterde grip heeft op de weg, is de remweg van uw auto veel korter en rijd u veiliger op de weg. Daarbij slijt een zomerband veel sneller bij temperaturen onder de 7 graden dan winterbanden.
Daarbij is het verstandig om de banden te vervangen met winterbanden. Dit kan Autotechniek Alfred Meijer in Surhuisterveen ook voor u regelen.
Wilt u winterbanden bestellen? Dat kan op de volgende pagina: Autobanden Surhuisterveen

Zomercheck Surhuisterveen
zomercheck

Met de zomer in het vooruitzicht is het verstandig om uw auto te laten controleren. De remmen, banden, accu en het vloeistoffen niveau mogen wel een extra check gebruiken met een warme zomer tegemoet. Een accu kan namelijk door de kou van de winter kapot zijn gegaan wat de auto vaak pas in de zomer laat blijken.

Aircocheck
De airco mag zeker niet vergeten worden. Een goed gecontroleerde airco voorkomt niet alleen onvoldoende koeling maar ook een nare en ongezonde lucht in uw auto. Bacteriën zetten zich sneller vast op de componenten van uw airco-installatie en zullen zich graag via de ventilatieroosters gaan nestelen in het interieur. Bij gevoelige personen kan dit allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en tranende ogen. Daarbij verbruikt de auto meer brandstof wanneer de airco matig of slecht werkt. Al met al, genoeg redenen om de airco te laten checken. Een aircocheck kan bij ons gratis! Mocht de airco niet goed werken dan wordt dit hersteld. Ook wordt de oude olie vervangen door schone verse.

 

Maak meteen een afspraak!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact formulier 0512 – 360318

 

Pechhulp

Mocht uw onverhoopt toch aan de kant van de weg belanden dan wilt u uiteraard snel weer op weg worden geholpen. Met de BOVAG pechhulp komen wij u persoonlijk weer de weg op helpen. BOVAG Pechhulp is juist heel voordelig. Vanaf 40 euro per jaar bent u verzekerd van kwalitatieve hulp bij pech in Nederland. Lees hier meer over de BOVAG pechhulp