Onderhoud en reparaties

Het regelmatig onderhouden van uw auto is niet alleen belangrijk voor de levensduur van uw auto maar ook voor uw veiligheid. Doorrijden met versleten onderdelen kan voor onveilige situaties zorgen, de auto beschadigd sneller en de kosten van reparaties zijn vaak hoger dan een auto die periodiek wordt gecontroleerd. Daarbij is de kans op pech kleiner, want met regelmatige controle weten we precies wat de staat van de auto is.

Een onderhoudsbeurt kan bij dit autobedrijf in Surhuisterveen voordelig en snel. Net als bij de Algemene Periodieke Keuring zullen we bij eventuele reparaties u altijd informeren en overleggen wat er met uw auto gebeurd.

Vakkundig onderhoud met een scherpe prijs voor uw auto, bus, camper én lease auto kunt u bij Autotechniek Alfred Meijer, het autobedrijf in Surhuisterveen, terecht.

Maak meteen een afspraak!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact formulier 0512 – 360318

 

autobedrijf in surhuisterveen autobedrijf in surhuisterveen

autobedrijf in Surhuisterveen autobedrijf in Surhuisterveen

Altijd vervangend vervoer!

U auto staat bij het autobedrijf in Surhuisterveen voor een onderhoudsbeurt, er moet een reparatie worden uitgevoerd of is het weer tijd voor de APK? Maar komt het niet uit omdat u andere afspraken heeft of geen oppas voor de kinderen kan regelen? Geen probleem, want bij Autotechniek Alfred Meijer heeft u mogelijkheid op vervangend vervoer mee te nemen. Zo kunt u toch die afspraak nakomen en heeft u geen oppas nodig!

 

“Voor elke reparatie,

groot of klein,

kunt u bij ons terecht.”