In- en verkoop van auto’s

Naast onze werkzaamheden in de werkplaats heeft Autotechniek Alfred Meijer rond de 20 á 30 occasions staan van verschillende prijsklassen en merken. Elke week rouleren deze auto’s door de in- en verkoop van auto’s. Via Occasions Surhuisterveen kunt u alle huidige occasions bezichtigen. Heeft u interesse in een van de occasions? Neemt u dan contact met ons op en maak een proefrit.

Als Bovag autobedrijf kunt u van ons verwachten dat we de auto’s professioneel en kwalitatief aanleveren met de daarbij horende garantie.

 

Zoekt u een specifieke auto?

Zit de auto die u zoekt niet tussen ons aanbod aan occasions? We gaan graag voor u op zoek! Er zijn vele mogelijkheden in het zoeken van een auto, denkt u bijvoorbeeld aan een auto ophalen uit Duitsland. Dit kan soms heel voordelig zijn. Heeft u een verzoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken veel verder dan alleen Surhuisterveen!

 

Maak meteen een afspraak!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact formulier 0512 – 360318

 

occasionsurhuisterveen
Bekijk hier onze actuele occasions