Bovag Pechhulp

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto vol kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lichtje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Bij deze en veel andere pechsituaties wilt u snel weer op weg worden geholpen. Met de BOVAG pechhulp komen wij u persoonlijk weer de weg op helpen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

Scherpe tarieven
We krijgen de vraag geregeld: is het niet heel duur om ons in te schakelen voor pechhulp onderweg? Niets is minder waar. BOVAG Pechhulp is juist heel voordelig. Vanaf 40 euro per jaar bent u verzekerd van kwalitatieve hulp bij pech in Nederland.

U kunt uw eigen pechhulpservice samenstellen en betaald alleen voor datgene wat u ook werkelijk nodig heeft. Zo kunt u aangeven dat u ook in het buitenland verzekerd wilt zijn van snelle pechhulp. Voor slechts 17,50 euro extra wordt u in geheel Europa snel weer op weg geholpen.

 

In tegenstelling tot sommige andere pechhulpdiensten staat BOVAG Pechhulp niet op naam van een specifieke persoon, maar op het kenteken van uw auto. Krijgt iemand anders pech met uw auto? Ook dan kan deze bestuurder rekenen op hulp van het autobedrijf dat uw auto het beste kent.

Krijgt u verder dan 25 kilometer van huis pech met de auto? Dan komen niet wij, maar een ander BOVAG-autobedrijf u helpen. In totaal zijn er in Nederland maar liefst 6.000 merkdealers en onafhankelijke autobedrijven aangesloten bij de BOVAG. Dus waar u ook strandt, u profiteert altijd van de vertrouwde BOVAG-mobiliteit en -kwaliteit.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen

Wilt u meer informatie over de Bovag pechhulp? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u meer informatie vinden op bovagpechhulp.nl


Contact formulier 0512 – 360318

 

pechhulp surhuisterveen

pechhulp surhuisterveen

De pechhulp kwam deze keer wel heel goed van pas. Een klant was namelijk over een fietsbel gereden waardoor deze in de band kwam vast te zitten. De band is ter plaatse vervangen en de klant kon weer tevreden verder!