Lente! Nieuwsbrief

Lente! Nieuwsbrief

nieuwsbrief april 2015

 

 

 

Nieuws van Alfred!

De lente nieuwsbrief: relevant, leuk én noodzakelijk nieuws.

De zomer komt al snel dichtbij, wij hebben er zin in! Maar vergeet u de airco van uw auto niet te checken? En kijk ook eens naar onze Bovag- pechhulpservice.
Graag willen we de veiligheid van ‘kinderen vervoeren’ onder de aandacht brengen. Volgens onderzoek vervoert 73% van de ouders hun kind namelijk op een onveilige manier.
Daarnaast lichten we weer een aantal topoccasions uit én vertellen we wat er op de werkvloer gaande is.

Maak hier een afspraak bij Autotechniek Alfred Meijer

Extra handen

Autotechniek Alfred Meijer is een erkend leerbedrijf. Alfred leert de studenten de kneepjes van het vak en wij hebben wat extra handen in de werkplaats. “Het is altijd leuk als er weer een nieuwe stagiair boven de motorkap hangt. Vaak zijn de jongens erg gedreven en steken ze vol enthousiasme de handen uit hun mouwen, dat vind ik mooi om te zien!”

Nieuw teamlid!

Team Alfred Meijer heeft er weer een nieuw teamlid bij: Kyra, een lieve Duitse herdershond. Kyra is inmiddels 10 weken oud en is alweer weken bij ons. Samen met Ambo, onze andere trouwe viervoeter, houdt ze de klanten graag even bezig als deze even op hun auto moeten wachten. Kom gerust even langs om Kyra te ontmoeten!

Veilig met uw kind onderweg

In Nederland zijn de regels omtrent het vervoeren van kinderen in de auto streng. En dit is naar onze mening zeer terecht, want alleen al aan de filmpjesdie we op onze website hebben geplaatst is goed te zien waarom dit zo ontzettend belangrijk is. De regels hebben daarom ook maar één doel: uw kind beter beschermen. Lees hier de regels en voorwaarden.

Bovag Pechhulp

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto vol kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lichtje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Bij deze en vele andere pechsituaties wilt u snel weer op weg worden geholpen. Met de BOVAG pechhulp komen wij u persoonlijk weer de weg op helpen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.  Wilt u weter hoe dit werkt? Kijk dan even op onze website: meer over pechhulp 

Aircocheck

Voorkom nare luchtjes en onvoldoende koeling door een niet goed functionerende airco! Met de zomer in het vooruitzicht is het verstandig uw airco te laten controleren. Zo voorkomt u niet alleen onvoldoende koeling, maar ook een nare en ongezonde lucht in uw auto. Uw airco wordt al gecheckt voor maar €79,50. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op 0512 – 360318 of kijk voor meer informatie op: meer over de aircocheck

Occasions

Een kleine greep uit onze occasions. Hier kunt u alle occasions op een rijtje bekijken. Zoekt u een specifieke auto? Dan gaat Alfred voor u op zoek!

 

Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn

 

 

Copyright © 2015 Autotechniek Alfred Meijer

Autotechniek Alfred Meijer
Zoom 24
9231 DX  Surhuisterveen0512-360318
info@auto-meijer.nl
www.auto-meijer.nl

 

admin

You may also interested

Gelukkig nieuwjaar
Actie; Lights on!