Autogarage in Surhuisterveen staat klaar voor u!

Autogarage in Surhuisterveen aan Zoom 24 in Surhuisterveen staat altijd voor u klaar. Bij Autogarage in Surhuisterveen kunt u terecht voor onderhoud en reparaties, Algemene Periodieke Keuring, Schade herstellen van uw auto, winterbanden, wintercheck, zomerbanden, zomercheck, accucheck en verscheidenheid aan occasions. Oftewel, autogarage “Autotechniek Alfred Meijer” doet en kan alles voor u auto!

Diensten autogarage in Surhuisterveen

Net als andere autogarages heeft deze autogarage het standaard pakket in huis. Denk hierbij aan het repareren en het onderhouden van uw auto. APK keuring en de grote en kleine beurt. Dit gebeurd allemaal op een zeer professionele manier voor een erg scherpe prijs in de werkplaats in Surhuisterveen. Maar u mag meer verwachten van deze autogarage. U kunt hier namelijk ook terecht voor winter- en zomerchecks, accu- en aircocheck, zomer- en winterbanden, pechhulpservice en vergeet niet de verscheidenheid aan occasions die bij de autogragae staan geparkeerd.

Wie zijn Autogarage in Surhuisterveen

Alfred Meijer is inmiddels alweer een aantal jaren trotse eigenaar van zijn zelf opgezette autogarage in Surhuisterveen. Vanaf dag 1 is Alfred eerlijk, duidelijk en draait nergens om heen. Dat maakt deze autogarage een bewuste keus voor een bewuste scherpe prijs. Alfred doet het niet alleen. Inmiddels zijn er twee medewerkers en zijn vrouw Geartsje Meijer helpt mee op administratief gebied. Wilt u deze autogarage Surhuisterveen beter leren kennen? Kom gerust even langs en of neem contact met ons op.

Afspraak met Autogarage in Surhuisterveen

Wilt u een afspraak maken met autogarage “Autotechniek Alfred Meijer” in Surhuisterveen? Neem gerust contact met ons op of kom even langs. Mocht u graag een testritje maken met een mooie occasion die u heeft zien staan? Bel dan even van te voren.

 

autogarage Surhuisterveen