Autobedrijf Surhuisterveen helpt u de weg op!

Bij het autobedrijf in Surhuisterveen kunt u terecht voor alles wat betreft u auto. Of het nu gaat om onderhoud en reparaties aan uw auto of om keuringen die u auto moet doorstaan, autobedrijf “Autotechniek Alfred Meijer” in Surhuisterveen zet u auto weer keurig op de weg. Daarbij kunt u ook winterbanden en zomerbanden bestellen, pechhulp aanvragen of uw auto inruilen voor één van de occasions die dit autobedrijf heeft staan. Een divers bedrijf die u graag een handje helpt.

Autobedrijf-in-surhuisterveen

Autobedrijf Surhuisterveen

Autobedrijf Surhuisterveen

 

Diensten autobedrijf Surhuisterveen

Het onderhoud van uw auto is volgens autobedrijf Surhuisterveen noodzakelijk voor de levensduur van de auto, maar ook voor de veiligheid voor u én andere weggebruikers. Wanneer u uw auto in onderhoud doet bij autobedrijf Autotechniek Alfred Meijer in Surhuisterveen kunt u het nodige vakmanschap verwachten. Door de auto regelmatig te laten controleren heeft u minder kans om met pech aan de kant van de weg te komen staan. Daarbij is het regelmatig controleren van uw auto vaak goedkoper als het repareren van een kapotte auto.

Bij autobedrijf Auotechniek Alfred Meijer in Surhuisterveen kunt u ook terecht voor een winter- en zomercheck. Een accu gaat door de hitte van de zon in de zomer vaak stuk, echter merkt men dit vaak in de winter. De airco heeft in de winter vaak stil gezeten, welke in de zomer dan opstart problemen geeft. Dit zijn aspecten welke een goede zomercheck en een goede wintercheck kunnen voorkomen. Want wie wil er nou in het heetst van de zon aan de kant staan met pech? Of na een gezellige avond bij familie of vrienden in de kou buiten staan te wachten op hulptroepen?

Naast checks verzorgd autobedrijf Surhuisterveen ook zomerbanden en winterbanden.

Het autobedrijf Surhuisterveen biedt ook een verscheidenheid aan occasions aan. Verschillende merken auto’s van verschillende prijsklassen kunt u bekijken bij Autotechniek Alfred Meijer. Heeft u een mooie occasions zien staan op onze website en wilt u graag een proefritje maken? Komt gerust langs aan Zoom 24 in Surhuisterveen

Voor onderhoud, occasions bent u bij autobedrijf in Surhuisterveen aan het juiste adres, regelmatig hebben wij ook verschillende gebruikte maar zeker goede velgen en banden te koop, kijkt u even op onze webshop?

Service autobedrijf Surhuisterveen

Om de service te garanderen aan de klanten heeft het autobedrijf zich Bovag gecertificeerd. Hierdoor kunt u een goede en correcte werkwijze verwachten van het autobedrijf. Bent u nieuwsgierig geworden naar Autotechniek Alfred Meijer? Neem gerust contact met ons op.