Actie; Lights on!

Actie; Lights on!

12032196_979550325443911_1653145102847137892_n

LIGHTS ON

Laat uw auto controleren & win!

De winter staat weer voor de deur. De dagen worden korter, de temperaturen lager. Tijd voor een controle van uw auto! Want we willen dat u veilig in het verkeer kan bewegen.

Er rijden veel auto’s met defecte of slecht afgestelde verlichting in Nederland rond. Sterker nog: zo’n 30 procent van de auto’s wordt bij de apk-keuring op verlichtingscriteria afgekeurd. Daarom is het tijd om de verlichting extra aandacht te geven, vooral in deze tijd van het jaar. De Lights On-actie met de daaraan verbonden gratis Lights On-check bieden hiervoor de ideale gelegenheid. Onze complete Lights On-check geeft u een goede indicatie of uw auto klaar is voor de komende winterperiode.

Tijdens de Lights On-check, die ongeveer een kwartiertje in beslag neemt, wordt alles wat met autoverlichting te maken heeft uitvoerig gecontroleerd. De koplampen, de knipperlichten, de verlichting aan de achterzijde, de mistverlichting en de lampenset, maar ook andere auto-onderdelen. Denk dan aan ruitenwissers, ruitensproeiervloeistof en de vloeistoffen onder de motorkap. De status van de accu, banden, dynamo en natuurlijk ook de remmen. Zo heeft u een goede indicatie of uw auto klaar is voor de komende winterperiode.

Kom langs en laat uw auto checken.
Wij zorgen ervoor dat uw auto veilig en winterklaar is!

admin

You may also interested