Wie is Alfred Meijer?

“Na te hebben gestudeerd en hard te hebben gewerkt voor verschillende autobedrijven, was ik toe om voor mezelf te beginnen. Ik wilde persoonlijk contact met klanten, korte lijnen trekken, goed adviseren en meedenken met de klant.”

In 2007 besloot Alfred zijn eigen weg te gaan en te starten met een universeel autobedrijf in Surhuisterveen waar alles klopt. Alfred heeft bij diverse dealers en garages gewerkt en heeft hier geleerd hoe het moet en hoe het niet moet.

“Ik heb er bewust voor gekozen om vanaf dag 1 op een duidelijke, open en eerlijke manier mijn autobedrijf te leiden” verteld Alfred.

Dat deze manier van werken de juiste is, is wel gebleken: in korte tijd kwam het eerste personeel in dienst omdat Alfred alleen de toestroom van klanten niet aankon. Tegenwoordig geeft Alfred leiding aan 2 monteurs en werkt Geartsje, de vrouw van Alfred, fulltime mee in het autobedrijf Surhuisterveen. Klanten kunnen bij Alfred terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Het opgeruimde autobedrijf beschikt over de modernste apparatuur. Alfred is lid van BOVAG, is erkend door de RDW en lid van BIS. Kortom: Uw auto is in vertrouwde handen bij Alfred Meijer.

“vakkundig, divers en uniek”

 

 

 

autobedrijf Surhuisterveen

 

 

Geartsje Meijer
Administratief

 “Nu ik samen met Alfred werk, zie ik echt zijn enthousiasme. Dat vind ik misschien nog wel het mooiste van het samen in hetzelfde autobedrijf werken.”

Geertjan Fonk
1ste autotechnicus

“Een kapotte auto weer zo repareren dat hij weer als nieuw is: dát geeft voldoening! Maar zeker niet minder is het ondersteunen van Arjan.”

Arjan Laanstra
2de autotechnicus

“Elke dag met veel plezier naar je werk gaan, dan zit je goed op je plek!”

 


Bovag gecertificeerd

Als trots lid van BOVAG kunt u ervan uit gaan dat wij een betrouwbaar en professioneel autobedrijf zijn. Elk jaar worden wij namelijk getest en moeten we aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Erkend leerbedrijf

Kwaliteit is belangrijk, daarom is het investeren in de toekomst van jongeren erg belangrijk. Bij ons is er plek om te kunnen leren én werken tegelijk

RDW erkend

Of het nu gaat om een aanschaf van een tweedehands auto of reparaties aan uw auto: betrouwbaarheid en kwaliteit is belangrijk! Daarom gaat u naar een RWD erkend autobedrijf zoals Autotechniek Alfred Meijer.

Onderhoud & reparaties